Nincs ki a négy kereke

2011. december 2., péntek

Piss4everybody - Mahatma Bandi elmélkedései


Az 4utocraZy Online sztárjainak bemutatását nem is lehetne mással kezdeni, mint a szeretet nagykövetével. A titulus talán megtévesztő lehet, de a félreértések elkerülése végett leszögezzük, hogy oldalunk nem Benkő Dánielt szerződtette csapatába, mert mi nem elégszünk meg a hazai celebekkel! Itt csak többszörösen bizonyított nemzetközi szupersztárok kaphatnak rovatot. Miután kizártam az egyetlen félrevezető lehetőséget, már mindannyian kitaláltátok, hogy nem más, mint a híres-nevezetes Mahatma Bandi az, aki ezentúl időnként felbukkanva a szeretet gyakorlásának rejtelmeibe vezet minket!
Az ő életútjának ismertetése igazán csak formalitás, hiszen ki ne ismerné a világhírű lélekgurut?
A kis Bandi Budapesten született, ahol édesanyja hozta a világra. Az édesapa személye, habár nem fedi bibliai szintű transzcendentális homály, a mai napig nem ismert. Anyukája azonban tudni véli, hogy indiai férfi nemzette, hiszen azidőtájt, mikor Bandi fogant, több, budapesti konferenciára érkezett indiai üzletember is a vendége volt a hölgynek. Nevét is emiatt kapta, tudniillik édesanyja - akit egyébként kollégái és ügyfelei Jennifer művésznéven ismernek - csak egyetlen indiairól hallott eddig, a híres Mahatma Gandhiról. A kis Bandi születése egyébként valóságos csodaszámba ment, hiszen anyukája óvatos asszony volt, óvszert és fogamzásgátlót párhuzamosan használt a munkahelyi balesetek elkerülése végett, az ifjúnak tehát nem volt könnyű útja, mégis megérkezett. Már ekkor tudni lehetett, hogy sokra hivatott. A szeretetre való feltétlen készség tehát genetikailag kódolva volt, azonban a családi hagyományokkal szembemenve Bandi ennek nem a fizikai, hanem a spirituális vonatkozásában mélyült el. Rendkívül nagy hatást gyakorolt rá a televízióból megismert Mónika Show és Joshi Bharat - utóbbi különösen közel állt hozzá. E prominens személyek, illetve műsoraik megerősítették benne a gyökerek iránti tiszteletet, valamint az emberek életének önzetlen jobbá tétele iránti elkötelezettséget. Bandi azonban segítő tevékenységét szereti titokban végezni, ezért legnagyobb eredményeiről sokan nem is tudnak. Például állítólag ő vette rá Britney Spears-t, hogy újra növesszen hajat, ő magyarázta el Harry hercegnek, hogy nácinak lenni nem kedves dolog, és ő győzte meg Győzikét, hogy egy kicsit pihenjen, a médiától elvonulva. Az elvonulás Banditól sem idegen, szereti a természetet, ahol feltöltődhet (a képen is kedvelt közegében látható), olykor hosszú heteket tölt a zajos városoktól távol. A benne lévő szeretet egészen példátlan, legjobban illusztrálja ezt, hogy soha életében nem szedett semmilyen gyógyszert, mert úgy véli, a baktériumoknak is joguk van a szabad élethez.
Bandi elfoglaltságai és a civilizációtól távol végzett meditációs kirándulásai miatt előre láthatóan bizonytalan időközönként fog jelentkezni "Piss4everybody - A szeretet melege eláraszt" című rovatával, de megígérte, hogy amint mobilinternettel lefedett területre téved a Himalája lankáin, nyomban ellát minket lelki táplálékkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése